Brow lamination

brow lamination of brow lift behandeling

Brow Lamination

Brow Lamination wordt ook wel “Fluffy Brows” of "browlift" genoemd. Is een treatment waarbij de wenkbrauwhaartjes worden gelift met een speciale lotion-formule. Dit zorgt ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden waardoor we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting kunnen plaatsen en deze tot wel 6 weken in de gewenste positie blijven liggen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen uitgemeten en wordt (in mate van het mogelijke) de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk gemaakt, ze worden perfect in model gebracht, geverfd (indien gewenst), en netjes afgewerkt.

Brow lift / brow lamination

inhoud: Reinigen van de wenkbrauwen, liften van de wenkbrauwharen in de gewenste richting, kleuren van de wenkbrauwen, epileren en tot slot afsluiten met een keratine masker om de wenkbrauwharen goed te voeden.

Duurtijd behandeling 35min

Combinatie brow lift / lamination + hybrid brow

inhoud: Reinigen van de wenkbrauwen, liften van de wenkbrauwharen in de gewenste richting, kleuren van de wenkbrauwen ,mey hybrid verf, epileren en tot slot afsluiten met een keratine masker om de wenkbrauwharen goed te voeden.

Duurtijd behandeling 50min

DIT VIND JE MOGELIJK OOK LEUK:

Previous slide
Next slide
Hoe lang blijft brow Lamination zitten?

Het resultaat van de brow lamination blijft tot 6 weken zichtbaar.

Hoe werkt brow Lamination?

Brow Lamination wordt ook wel “Fluffy Brows” of “browlift” genoemd. Is een treatment waarbij de wenkbrauwhaartjes worden gelift met een speciale lotion-formule. Dit zorgt ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden waardoor we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting kunnen plaatsen

Is brow lamination geschikt voor overplukte wenkbrauwen?

Brow Lamination is niet geschikt voor overgeplukte wenkbrauwen 

Ik weet niet welke behandeling ik moet boeken om het gewenste resultaat te behalen, wat nu?

Zie je door het bos de bomen niet mee? Weet je niet welke behandeling te boeken om het gewenste resultaat te behalen? Kies dan via onze online agenda voor “non permanente wenkbrauw behandeling op advies”  dan bekijken en bespreken we de dag van jou afspraak welke behandeling we het best toepassen om het gewenste resultaat te behalen. Enkel van toepassing voor de NIET permanente wenkbrauw behandelingen!!! 

Kan ik na een browlamination nog make-up gebruiken?

Ja, na een wenkbrauwlaminatie kun je gewoon make-up dragen op je wenkbrauwen. Het wordt echter aanbevolen om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken op de wenkbrauwen, zodat de laminatie goed kan hechten en de wenkbrauwen kunnen herstellen. Daarna kun je gerust make-up gebruiken zoals je normaal zou doen. Het is wel aan te raden om voorzichtig te zijn bij het verwijderen van de make-up om te voorkomen dat je de gehele laminatielaag verwijdert.

Om de hoeveel tijd mag ik een browlamination herhalen?

Om de 6 a 8 weken mits goede thuis verzorging.

Kan ik een browlamination uitvoeren als ik permanente wenkbrauw make-up heb?

Ja! een browlanination kan perfect in combinatie met je permanente make-up.

Wat is een brow lamination en hoe werkt het?

Browlamination is een cosmetische procedure waarbij een speciaal samengestelde oplossing op de wenkbrauwhaartjes wordt aangebracht om ze recht te trekken en op hun plaats te zetten. De behandeling heeft tot doel de vorm en volheid van de wenkbrauwen te versterken en een natuurlijke, gevederde look te creëren. Het proces omvat meestal de volgende stappen:

1. De wenkbrauwhaartjes worden gereinigd en klaargemaakt voor de behandeling.

2. Er wordt een oplossing op de haren aangebracht om ze zachter en losser te maken.

3. De haren worden dan omhoog geborsteld, tegen de natuurlijke groeirichting in, en op hun plaats gehouden.

4. Er wordt een neutralisator aangebracht om de haren in hun nieuwe, gelifte positie te zetten. 5. De wenkbrauwen worden vervolgens gekleurd om hun kleur en definitie te verbeteren. Het hele proces duurt gewoonlijk ongeveer 45-60 minuten en kan tot zes weken of langer duren, afhankelijk van de haargroeicyclus van het individu. Browlamination is een populaire keuze voor diegenen die een vollere, meer gedefinieerde wenkbrauwlook willen bereiken zonder dagelijks onderhoud of gebruik van wenkbrauwproducten.

Mag ik een browlamination laten uitvoeren als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
Het wordt niet aanbevolen om een wenkbrauw laminering te ondergaan tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Hoewel de ingrediënten van de behandeling over het algemeen veilig zijn, zijn er bepaalde risico’s verbonden aan deze behandeling die tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding vermeden moeten worden. Het is altijd het beste om medisch advies te vragen voordat je een cosmetische behandeling ondergaat, vooral als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.