Fillers

Fillers

Ontdek de geheimen van tijdloze schoonheid en verjonging met onze sensationele filler behandelingen. Bij ons draait alles om jou en het onthullen van jouw natuurlijke pracht.

Verlang je naar een jeugdiger uiterlijk zonder de kosten en risico's van een operatie? Onze filler injecties bieden de magische touch om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, terwijl ze verloren volume opvullen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Je zult versteld staan van de verbluffende transformatie die we kunnen bewerkstelligen.

En dat is nog maar het begin! Verwelkom een wereld van harmonieus vormgegeven lippen en gedefinieerde jukbeenderen. Onze filler kunstenaars creëren meesterwerken die jouw gezichtskenmerken benadrukken en jouw natuurlijke schoonheid naar een ongekend niveau tillen.

Stap binnen in onze weelderige oase van esthetische kunst en laat je betoveren door de mogelijkheden.  Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en geef jezelf het geschenk van tijdloze schoonheid.

Lipfiller (1ml of minder) 

Duurtijd behandeling 30min

Rokers lijntjes (naso labial lijntjes) 

Duurtijd behandeling 30min

Botox tegen overmatig zweten (oksels) 

Duurtijd behandeling 30min

Kaaklijn filler (2ml of minder) 

Duurtijd behandeling 30min

Jeukbeen filler (2ml of minder) 

Duurtijd behandeling 30min

Contour package  (3.5ml jeukbeen, kin en kaaklijn) 

Duurtijd behandeling 30min

Contour package  (5ml jeukbeen, kin en kaaklijn) 

Duurtijd behandeling 30min

Traangoot filler

Duurtijd behandeling 30min

Marionetlijnen of neus-lippen plooi

Duurtijd behandeling 30min

Doet een filler behandeling pijn?

Dr. Kapoor doet er alles aan om ongemak tot een minimum te beperken. Tijdens de behandeling kan er wat lichte pijn of een prikkelend gevoel optreden, maar we zorgen voor een comfortabele ervaring en kunnen indien gewenst verdovende crèmes gebruiken. bloedsdoorstroming in het gezicht

 •  
Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert, maar over het algemeen blijven fillers ongeveer 6 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van het type filler en de behandelde zone. Botox-effecten blijven meestal 3 tot 6 maanden aanhouden.

Zijn er risico's of bijwerkingen bij het toepassen van filler of botox?

Hoewel fillers en Botox veilig zijn, kunnen er enkele bijwerkingen zijn, zoals tijdelijke zwellingen, blauwe plekken, roodheid of gevoeligheid op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal snel.

Kan ik fillers en Botox combineren met andere behandelingen?

Ja, Dr.Kapoor zal je adviseren over combinatietherapieën om jouw specifieke behoeften en gewenste resultaten te bereiken.

Wat is het verschil tussen botox en filler?

Botox en fillers zijn beide populaire medische esthetische behandelingen, maar ze werken op verschillende manieren en hebben verschillende doelen:

Botox: Botox, ook bekend als botulinum toxine, is een eiwit dat wordt geïnjecteerd om spieren tijdelijk te ontspannen. Het werkt door de zenuwsignalen naar de spieren te blokkeren, waardoor de spieractiviteit wordt verminderd. Hierdoor kunnen dynamische rimpels, zoals fronslijnen, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes, worden verzacht en verminderd. Botox wordt voornamelijk gebruikt om de verschijning van rimpels veroorzaakt door herhaalde gezichtsbewegingen te verminderen.

Fillers: Fillers zijn injecteerbare gels op basis van stoffen zoals hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet of collageen. Ze worden gebruikt om volume terug te geven aan delen van het gezicht die door veroudering of andere factoren zijn verloren gegaan. Fillers kunnen worden gebruikt om diepe rimpels en plooien op te vullen, zoals nasolabiale plooien (lachlijnen) en marionetlijnen. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om de lippen voller te maken, de jukbeenderen te accentueren en het verlies van volume in de wangen te corrigeren. Fillers geven het gezicht een jeugdiger en meer uitgerust uiterlijk.

Kort samengevat: Botox wordt gebruikt om spieren te ontspannen en dynamische rimpels te verminderen, terwijl fillers worden gebruikt om volume terug te geven aan het gezicht en diepe rimpels op te vullen. Beide behandelingen zijn niet-chirurgisch en bieden tijdelijke resultaten, maar ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden en op verschillende gebieden van het gezicht. Het is belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen om te bepalen welke behandeling het beste past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.