Cursus allround browstyling

foto tijdens een behandeling wimperlift

Cursus wimperlift

Ben je klaar om je schoonheidssalon naar een hoger niveau te tillen en je klanten de wimperwonderen te bieden waar ze van dromen? Onze Wimperlift Cursus is de sleutel tot het creëren van betoverende, langdurige wimpers die elke blik versterken.

Bij [Jouw Bedrijfsnaam] begrijpen we de kracht van wimperlifttechnieken en willen we jou de vaardigheden aanleren om een expert te worden in deze kunst. Onze cursus is ontworpen voor zowel beginners als ervaren professionals en biedt een diepgaande, praktische training om je te helpen:

 • Prachtige, natuurlijke krul te creëren voor wimpers
 • Klanten een wimperliftbehandeling van topkwaliteit te bieden
 • Te begrijpen hoe je wimperliftproducten en -tools optimaal gebruikt
 • Veiligheid en hygiëne te waarborgen in je salon
 • hoe je je nieuwe dienst verkoopt.

De cursus Powderbrows wordt in kleine groep geven max 3 deelnemers per curus en bestaat uit 1 intensieve dag. Dit geeft je als student voldoende ruimte om alle informatie te verwerken, vragen te stellen en te oefenen. 

i

WAAROM KIEZEN VOOR THE BLUSHINGTON:

Bij The Blushington bieden wij unieke voordelen die jouw cursuservaring onvergetelijk maken:

Bij ons is een van onze belangrijkste troeven dat we niet gebonden zijn aan een specifiek merk van producten. We zijn ervan overtuigd dat elk merk zijn beste tools en producten heeft. Daarom hebben we bewust gekozen om niet exclusief samen te werken met slechts één merk. tijdens onze cusussen zult u merken dat we voor bijna elke behandeling verschillende merken gebruiken, omdat we geloven dat het ene merk beter is in het ene aspect van de behandeling dan het andere. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we altijd de kwaliteit en effectiviteit van onze behandelingen vooropstellen, ongeacht het merk. 

 • Persoonlijke aandacht: Onze cursus wordt met max 3 studenten gegeven tegen een voordelig tarief. Zo krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt om het beste uit de opleiding te halen.
 • Geen extra kosten: Wij voorzien alle materialen tijdens de les, zodat je niet meteen extra kosten hoeft te maken. 
 • Korting op materialen: Na de cursus heb je de vrijblijvende optie om jouw materialen aan te schaffen via onze webshop met een levenslange korting van 10% op al onze webshopartikelen.
 • Ondersteuning na de cursus: Na afloop van de cursus bieden we je 3 maanden lang ondersteuning via WhatsApp. Hier kun je rechtstreeks bij Kelly terecht met vragen en/of feedback over je werk.
 • Warme ontvangst met koffie, thee en lekkers!

Bij The Blushington streven we ernaar om jou de best mogelijke opleiding en ondersteuning te bieden, zodat je vol vertrouwen je carrière kunt starten. Kies voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, kies voor The Blushington!

 

PRIJS CURSUS WIMPERLIFT

 inclusief lunch  •  Exlu btw

inhoud cursus

Introductie:

We vertellen wie we zijn, ons enthousiasme voor schoonheid en zelfvertrouwen, en onze missie om professionals in de schoonheidsindustrie te inspireren en te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden.Tegelijkertijd definiëren we wat een wimperlift precies is

Theorie wimperlift :

Binnen het theoriegedeelte van onze cursus wimperlift behandelen we essentiële aspecten om jou tot een deskundige te maken in deze kunst:

1. Productkennis: We onthullen de geheimen van de producten die gebruikt worden in wimperlifting, waardoor je begrijpt welke ingrediënten en hulpmiddelen bijdragen aan prachtige resultaten. Een diepgaand inzicht in de producten helpt je om de beste keuzes te maken voor jouw cliënten.

2. Veiligheidsprocedures: We benadrukken het belang van veiligheid in de wimperliftprocedure. Van allergietests tot hygiënische praktijken, we leren je de hoogste normen voor veiligheid te handhaven. Dit garandeert niet alleen tevreden klanten, maar ook gemoedsrust voor jou als professional.

3. Nazorgprocedure: We delen de nazorgprotocollen die ervoor zorgen dat de resultaten van de wimperlift langdurig zijn. Je zult leren hoe je jouw klanten kunt adviseren over de juiste verzorging van hun wimpers na de behandeling, wat leidt tot blijvende tevredenheid.

4. Stappenplan: Stap voor stap leren we je het proces van een wimperlift, van voorbereiding tot voltooïng. Dit stappenplan vormt de kern van je expertise en zal je in staat stellen om consequent indrukwekkende resultaten te bereiken.

5. Demo Wimperlift: We bieden een praktische demonstratie van een wimperliftbehandeling, zodat je de techniek in actie kunt zien en een beter begrip krijgt van hoe je de behandeling kunt perfectioneren.

Dit theoriegedeelte is een essentieel onderdeel van onze cursus, en het zal je voorzien van de kennis en het inzicht die je nodig hebt om zelfverzekerd en succesvol te zijn in de wereld van wimperlifting.

Theorie Marketing:

Binnen het theoriegedeelte over marketing in onze cursus wimperlift behandelen we cruciale elementen om jouw wimperliftbedrijf naar een hoger niveau te tillen:

1. Het Belang van Mooie Foto’s: We benadrukken het belang van visuele aantrekkingskracht in de schoonheidsindustrie. Mooie foto’s zijn een krachtig middel om de aandacht van potentiële klanten te trekken en te behouden. We laten je zien hoe je jouw werk in beelden kunt vastleggen en waarom dit van vitaal belang is voor jouw marketingstrategie.

2. Foto’s Tips en Tricks: We delen praktische tips en trucs om de beste foto’s van jouw wimperliftwerk te maken. Van belichting en compositie tot het vastleggen van de fijnste details, we zullen je helpen om professionele en aantrekkelijke beelden te creëren.

3. Foto’s Editen: We leren je hoe je jouw foto’s kunt bewerken om ze nog aantrekkelijker te maken. Foto-editing is een cruciale vaardigheid om jouw werk te presenteren en te promoten op een manier die klanten aanspreekt.

4. Marketing: Ontdek de fundamenten van marketing en hoe je jouw wimperliftbedrijf kunt promoten. Leer effectieve strategieën om jouw diensten aan te bieden en klanten aan te trekken.

5. Instagram: We verkennen de kracht van Instagram als een platform voor visuele marketing in de schoonheidsindustrie. Leer hoe je jouw Instagram-profiel kunt optimaliseren, boeiende inhoud kunt creëren en een toegewijde volgersbasis kunt opbouwen.

6. Succesprincipes: We presenteren principes voor succes in de wimperliftbranche. Deze omvatten klantrelaties, merkidentiteit, en klanttevredenheid. Leer hoe je een bloeiend wimperliftbedrijf kunt opbouwen dat gedijt op langdurig succes.

Dit theoriegedeelte over marketing is bedoeld om je te helpen jouw wimperliftbedrijf effectief te promoten en een groeiend klantenbestand te genereren. Het benadrukt de waarde van visuele marketing en de principes van succes in de schoonheidsindustrie.

Praktijk:

Binnen het praktijkgedeelte van onze cursus wimperlift krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en de volgende vaardigheden te ontwikkelen:

1. Wimperlift Uitvoeren op een Model: Hier bieden we je de gelegenheid om een wimperliftbehandeling uit te voeren op een model. Dit is de kans om de theoretische kennis in de praktijk te brengen, van de voorbereiding en toepassing tot de volledige behandeling.

2. Wimpers Kleuren: Naast wimperlifting zul je ook leren hoe je wimpers kunt kleuren, wat een perfecte aanvulling is op de wimperlift. Je zult ontdekken hoe je de juiste tint kiest, aanbrengt en de wimpers kleurt om een verbluffend effect te bereiken.

3. Foto’s Nemen van Je Werk: Foto’s zijn jouw visitekaartje. We moedigen je aan om foto’s te nemen van jouw uitgevoerde wimperlift- en kleurbehandelingen. Dit niet alleen om je werk te documenteren, maar ook om je portfolio op te bouwen en te delen op sociale media en je website. We zullen je ook tips geven over hoe je jouw werk het beste kunt vastleggen.

Dit praktijkgedeelte is cruciaal om vertrouwd te raken met de technieken en procedures die je in de praktijk zult toepassen. Het stelt je in staat om je vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen, en tegelijkertijd jouw portfolio op te bouwen om klanten te overtuigen van jouw expertise.

Heb ik voorafgaande ervaring of vaardigheden nodig om de opleiding te volgen?

Nee, voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist. Een passie voor schoonheid en interesse in PMU zijn wel voordelig.

Wie zijn de docent en wat zijn haar ervaring?

De docent is Kelly, de eigenaar van The Blushington. Kelly is een expert in de Powderbrow- en lippigmentatietechnieken en heeft gewerkt voor verschillende grote namen in de PMU-industrie, waaronder Sarasin Clinic in Sint Martens, Dermaopigmentatie waar ze opleidingen verzorgde, Comoda Roeselare, Synta West en beautyqa in Geraardsbergen. 

Fotos van haar werk kan je HIER bekijken.

Ontvang ik een certificaat na het afronden van de opleiding?

Ja, na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je meestal een certificaat.

Is er na de opleiding nog ondersteuning beschikbaar?

Ja, na de opleiding sta je nog tot 3 maanden in rechtstreekse verbinding met Kelly via WhatsApp.

Kan ik na de opleiding direct als wimper lift artiest aan de slag?

Na de opleiding heb je de basisvaardigheden en kennis om als PMU Powderbrows-artiest te starten.

Wat zijn de opleidings data?

Na het boeken van de opleiding neemt Kelly contact met jou op en worden de data in overleg afgesproken.  

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.