Opleiding lippigmentatie

Basis Lippigmentatie

Ben je op zoek naar een opleiding die jouw huidige carrière een boost geeft, of denk je aan een totale carrièreswitch in de beauty? Dan is onze uitgebreide cursus PMU Lippigmentatie perfect voor jou. Hier leer je de vaardigheden en kennis om succesvolle lippigmentatie-behandelingen uit te voeren.

Lippigmentatie is enorm populair geworden in de schoonheidsindustrie, en de vraag naar deze behandeling blijft groeien. Steeds meer mensen willen volle en goed gevormde lippen zonder dagelijkse make-up. Door aan deze vraag te voldoen, trek je nieuwe klanten aan en behoud je bestaande klanten. Bovendien is het aanbieden van deze behandeling erg winstgevend, omdat lippigmentatie een semi-permanente make-up techniek is. Hierdoor kunnen de prijzen voor deze behandeling hoger zijn dan voor traditionele lipbehandelingen, waardoor je meer winst kunt maken per klant en je omzet kunt verhogen.

Maar het mooiste van alles is dat de job ongelooflijk dankbaar en bevredigend is. Je hebt de unieke mogelijkheid om het zelfvertrouwen van mensen te vergroten en hen te helpen zich dag in dag uit mooi en zelfverzekerd te voelen. Het zien van de vreugde en tevredenheid op het gezicht van je klanten nadat je een succesvolle behandeling hebt uitgevoerd, is een van de meest lonende aspecten van de job.

Geniet van de voordelen van het aanbieden van deze populaire behandeling en schrijf je nu in om de eerste stap te zetten naar een succesvolle toekomst in de schoonheidsindustrie met Lippigmentatie!

De cursus lippigmentatie wordt 1-op-1 gegeven en bestaat uit 3 intensieve dagen, verspreid over 3 weken. Dit geeft je als student voldoende tijd om alle informatie te verwerken en te oefenen. We stellen een gratis oefenpakket beschikbaar, inclusief een toestel, oefenhuid, oefenpop, oefeninkt en naalden.

week 1 - opleidingsdag 1:

Tijdens de eerste week van de cursus behandelen we het theoretische gedeelte via Zoom. We maken dit extra interessant door het gebruik van filmpjes en foto's en voorzien ruim de tijd zodat je de kans krijgt om vragen te stellen.

Week 2 - opleidingsdag 2:

In de tweede week ontvangen we jou en jouw model graag met koffie en lekkers. Onder begeleiding van Kelly oefenen we de pre-draw en shaping technieken die we in het theoretische gedeelte hebben behandeld. Ook leren en oefenen we de pigmentatietechniek op kunsthuid. Kelly zal bovendien een demonstratie van Powderbrows geven, zodat je de gehele procedure van dichtbij kunt beleven en zien. Aan het einde van deze lesdag ontvang je een oefenset die je kunt lenen, zodat je thuis de technieken verder kunt oefenen.

Week 3 - opleidings dag 3:

ontmoeten we elkaar opnieuw en herhalen we kort wat we in week 2 hebben behandeld. Daarna krijg je de kans om onder Kelly's begeleiding een model van begin tot eind te behandelen. We geven je ook handige tips en tricks voor het maken van Instagram-waardige foto's om je werk te promoten op sociale media.

WAAROM KIEZEN VOOR THE BLUSHINGTON:

Bij The Blushington bieden wij unieke voordelen die jouw cursuservaring onvergetelijk maken:

 • Persoonlijke aandacht: Onze 3-daagse cursus wordt 1-op-1 gegeven tegen een voordelig tarief. Zo krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt om het beste uit de opleiding te halen.
 • Flexibele planning: De opleidingsdagen zijn verspreid over 3 weken, zodat je als student voldoende tijd hebt om alles te verwerken en vertrouwd te raken met het werken met een PMU-toestel. 
 • Geen extra kosten: Wij voorzien alle materialen tijdens de les, zodat je niet meteen extra kosten hoeft te maken. Bovendien krijg je van ons een gratis te lenen oefenpakket met kunst huid, ofenhoofd, en pmu toestel om thuis te oefenen.
 • Korting op materialen: Na de cursus heb je de vrijblijvende optie om jouw materialen aan te schaffen via onze webshop met een levenslange korting van 10% op al onze webshopartikelen.
 • Ondersteuning na de cursus: Na afloop van de cursus bieden we je 4 maanden lang ondersteuning via WhatsApp. Hier kun je rechtstreeks bij Kelly terecht met vragen en/of feedback over je werk.

Bij The Blushington streven we ernaar om jou de best mogelijke opleiding en ondersteuning te bieden, zodat je vol vertrouwen je carrière in de PMU-wereld kunt starten. Kies voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, kies voor The Blushington!

 

PRIJS BASIS LIPPIGMENTATIE

3 daagse incl materiaal •  Exlu btw

Dag 1

THEORIE VIA ZOOM: 9u30 tot 12u30

 • Anatomie van de huid
 • Huidtypes
 • Herstel proces van de huid
 • Nazorg procedure
 • Naald configuraties
 • Pigmenten leer
 • Contraindicatie
 • Kleuren theorie
 • techniek
 • Mapping techniek

Dag 2

PRAKTIJK IN ONS SALON: van 09u30 tot 16uur

 • Pre draw oefenen op pop
 • Predraw en shaping oefenen op model onder begeleiding van kelly
 • Techniek oefenen op oefen huid
 • Demo By kelly

Dag 3

PRAKTIJK IN ONS SALON: 09u30 tot 16uur

 • Oefenen op latex en pop
 • Praktijk predraw
 • Praktijk  model van a tot z behandelen
 • Certificaat
Kan ik een starterskit aankopen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om na de opleiding een starterskit aan te kopen via onze webshop met een korting van 10%. Tijdens de opleiding heb je nog geen materiaal nodig, want wij voorzien alles, inclusief het oefenmateriaal voor thuis.

Kan ik de trainingen in termijnen betalen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om de betaling gespreid te doen over een periode van 2 of 3 maanden.

Meer info: Kelly@theblushington.be

Wat lippigmentatie precies?

Lippigmentatie, ook wel bekend als lip tattoo of lip micropigmentatie, is een vorm van permanente make-up (PMU) waarbij pigment in de huid van de lippen wordt ingebracht om een langdurige en natuurlijk ogende lipkleur te creëren. Het doel van lippigmentatie is om de vorm en kleur van de lippen te verbeteren, de lipcontouren te definiëren en eventuele onregelmatigheden of asymmetrieën te corrigeren.

Tijdens de lippigmentatiebehandeling wordt met behulp van een speciale PMU-machine en een fijne naald het pigment in de bovenste laag van de lippenhuid aangebracht. Hierdoor ontstaat een semi-permanente lipkleur die er natuurlijk uitziet en langdurig blijft zitten. Lippigmentatie kan toegepast worden om de lippen voller te laten lijken, een natuurlijke lipkleur te verbeteren, of om de lipcontouren duidelijker te maken.

De behandeling is geschikt voor mensen die hun lippen meer definitie willen geven, voor mensen met een ongelijke lipvorm of littekens, of voor mensen die geen dagelijkse make-up willen aanbrengen maar toch een verzorgde lipkleur willen behouden.

Het resultaat van lippigmentatie kan variëren afhankelijk van de huidtype, de gekozen kleur en de nazorg. De kleur zal in de eerste dagen na de behandeling wat donkerder zijn, maar zal na genezing vervagen naar een natuurlijk ogende tint. Het effect blijft meestal 1 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van de huid en levensstijl van de persoon.

Lippigmentatie is een populaire behandeling in de schoonheidsindustrie, omdat het de lippen een langdurige en verzorgde uitstraling geeft zonder dagelijkse make-up. Het is belangrijk om een getrainde en ervaren lippigmentatie-specialist te kiezen voor deze behandeling, omdat nauwkeurigheid en hygiëne essentieel zijn voor het behalen van het gewenste resultaat.

Heb ik voorafgaande ervaring of vaardigheden nodig om de opleiding te volgen?

Nee, voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist. Een passie voor schoonheid en interesse in PMU zijn wel voordelig.

Wie zijn de docent en wat zijn haar ervaring in de PMU-industrie?

De docent is Kelly, de eigenaar van The Blushington. Kelly is een expert in de Powderbrow- en lippigmentatietechnieken en heeft gewerkt voor verschillende grote namen in de PMU-industrie, waaronder Sarasin Clinic in Sint Martens, Dermaopigmentatie waar ze opleidingen verzorgde, Comoda Roeselare, Synta West en beautyqa in Geraardsbergen. 

Fotos van haar werk kan je HIER bekijken.

Ontvang ik een certificaat na het afronden van de opleiding?

Ja, na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je meestal een certificaat.

Is er na de opleiding nog ondersteuning beschikbaar?

Ja, na de opleiding sta je nog tot 4 maanden in rechtstreekse verbinding met Kelly via WhatsApp.

Kan ik na de opleiding direct als PMU Powderbrows-artiest aan de slag?

Na de opleiding heb je de basisvaardigheden en kennis om als PMU Powderbrows-artiest te starten.

Wat zijn de opleidings data?

Na het boeken van de opleiding neemt Kelly contact met jou op en worden de data in overleg afgesproken.  

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.