Kunst nagels

Kunst Nagels

Jouw handen zijn een krachtig communicatiemiddel. Ze schudden handen, maken gebaren en zijn voortdurend in beeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mooi verzorgde nagels een wezenlijke impact hebben op hoe je jezelf presenteert en hoe anderen je zien. Nagelverzorging gaat veel verder dan louter esthetiek; het heeft een aanzienlijke invloed op je zelfvertrouwen, presentatie en gezondheid. Het is een middel om jezelf uit te drukken en je unieke persoonlijkheid te laten schijnen.

Dus waarom zou je je nagels niet laten stralen? Bij ons ben je in deskundige handen. Onze professionele nagelstylisten staan paraat om je handen en nagels te verwennen, zodat je vol zelfvertrouwen de wereld kunt tegemoet treden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de transformerende kracht van nagelverzorging. Je verdient het om te stralen. Aarzel niet, boek nu en geef jezelf de behandeling die je verdient!

Gelish

Duurtijd behandeling 1uur

Biab

Duurtijd behandeling 1u30min

Gelnagels

Duurtijd behandeling 1u30min

Hoelang blijven kunstnagels zitten ?

De duurzaamheid van kunstnagels, zoals gelnagels of acrylnagels, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type kunstnagel, de kwaliteit van de toepassing, je dagelijkse activiteiten en de nazorg. Over het algemeen kun je verwachten dat kunstnagels ongeveer 2 tot 3 weken blijven zitten voordat ze bijgewerkt of opnieuw aangebracht moeten worden. Hier zijn enkele factoren die van invloed zijn op de duurzaamheid:

 1. Type Kunstnagel: Gelnagels en acrylnagels hebben verschillende duurzaamheden. Gelnagels staan erom bekend dat ze flexibeler zijn en over het algemeen langer meegaan voordat ze moeten worden bijgewerkt, vaak tot 3 weken. Acrylnagels zijn meestal steviger, maar ze kunnen sneller uitgroeien en vereisen doorgaans om de 2 weken een bijwerking.

 2. Kwaliteit van Toepassing: Een professionele nagelstylist met ervaring zal kunstnagels doorgaans beter aanbrengen dan wanneer je ze zelf aanbrengt of naar een onervaren nagelstylist gaat. Een juiste toepassing verlengt de levensduur van kunstnagels.

 3. Dagelijkse Activiteiten: Hoe je je handen en nagels gebruikt in je dagelijkse activiteiten kan invloed hebben op de duurzaamheid van kunstnagels. Bijvoorbeeld, veelvuldig gebruik van je nagels om dingen te openen of te typen kan leiden tot meer slijtage.

 4. Nazorg: Het opvolgen van de nazorginstructies is van vitaal belang om kunstnagels langer te laten meegaan. Regelmatig onderhoud en bijwerkingen volgens het aanbevolen schema zijn essentieel.

 5. Natuurlijke Nagelgroei: Kunstnagels groeien uit na verloop van tijd omdat je natuurlijke nagels blijven groeien onder de kunstnagels. Naarmate je natuurlijke nagels groeien, ontstaat er een zichtbare ruimte bij de nagelriem, wat aangeeft dat het tijd is voor een bijwerking.

Over het algemeen wordt aanbevolen om kunstnagels elke 3 tot 4 weken bij te werken om ze er fris en mooi uit te laten zien. Houd er rekening mee dat het verwijderen van kunstnagels een delicaat proces is dat het beste wordt uitgevoerd door een professionele nagelstylist om beschadiging van je natuurlijke nagels te voorkomen.

Wat is het verschil tussen Gelnagels, BIAB-nagels (Builder in a Bottle), en gellak?

Gelnagels, BIAB-nagels (Builder in a Bottle), en gellak zijn allemaal populaire nagelverzorgingsmethoden, maar ze verschillen in de manier waarop ze worden toegepast en het uiteindelijke resultaat. Hier is een uitleg van het verschil tussen deze drie:

 1. Gelnagels:

  • Toepassing: Gelnagels worden aangebracht met behulp van een dikke, stroperige gel die op de natuurlijke nagels wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp.
  • Duurzaamheid: Gelnagels staan bekend om hun duurzaamheid. Ze kunnen enkele weken tot zelfs een maand of langer meegaan zonder afbrokkelen of beschadiging.
  • Dikte: Gelnagels hebben meestal een dikkere textuur dan BIAB-nagels, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar extra stevigheid en lengte.
  • Verwijdering: Om gelnagels te verwijderen, moet de gel meestal voorzichtig worden afgevijld of geweekt in een acetonoplossing.
 2. BIAB-nagels (Builder in a Bottle):

  • Toepassing: BIAB-nagels zijn een specifiek type gelnagels. Ze worden aangebracht met een flexibele builder-gel die de natuurlijke nagels verstevigt en verstevigt. BIAB-nagels zijn ontworpen om de natuurlijke nagels te versterken zonder extra lengte toe te voegen.
  • Duurzaamheid: BIAB-nagels zijn duurzaam en kunnen wekenlang meegaan zonder veel onderhoud. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijk ogende, versterkte nagels zonder overmatige lengte.
  • Dikte: BIAB-nagels hebben meestal een dunnere textuur dan traditionele gelnagels, waardoor ze er natuurlijker uitzien.
 3. Gellak:

  • Toepassing: Gellak is een gelachtige nagellak die wordt aangebracht op de natuurlijke nagels. Elke laag wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp voordat de volgende laag wordt aangebracht.
  • Duurzaamheid: Gellak is minder duurzaam dan gelnagels en BIAB-nagels. Het blijft meestal 2 tot 3 weken mooi zitten voordat het kan beginnen te chippen of vervagen.
  • Dikte: Gellak heeft een dunne textuur en voegt geen lengte toe aan de natuurlijke nagels. Het is ideaal voor mensen die een langdurige nagellak willen zonder de stevigheid of lengte van gelnagels of BIAB-nagels.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.