Permanente Eyeliner

Permanente Eyeliner

Bent u het zat dagelijks tijd te besteden aan het aanbrengen van eyeliner? Dan is permanente eyeliner misschien wel iets voor u. Hiermee vereenvoudigt u uw dagelijkse make-up routine, spaart tijd en moeite uit.
 
Onze behandeling voor permanente eyeliner is niet alleen effectief, maar ook veilig. Door de nieuwste technieken en hoogwaardige pigmenten zal onze expert Kim uw lash line definiëren en uw ogen laten stralen. Bovendien heeft u een grote keuze aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, zodat u de look kunt creëren die het beste bij uw persoonlijke stijl past.
 
Door te kiezen voor permanente eyeliner bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar ook geld dat u normaal zou moeten uitgeven aan dure en frequente cosmetica aankopen. Uw look zal er altijd op haar best uitzien, zonder dat u ooit nog tijd hoeft te besteden aan het aanbrengen van eyeliner.

Eyeliner bovenaan

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en dikte van de eyeliner mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de ogen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente eyeliner. Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je eyeliner de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 1u •  (na behandeling €50,-)

Eyeliner onderaan

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en dikte van de eyeliner mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de ogen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente eyeliner. Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je eyeliner de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 45min  •  (na behandeling €50,-)

Prestige Eyeliner met wing

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en dikte van de eyeliner mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de ogen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente eyeliner. Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je eyeliner de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 1u15  •  (na behandeling €50,-)

Shadow in combinatie met gelijk welke liner

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en dikte van de eyeliner mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de ogen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente eyeliner.Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je eyeliner de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 1u min  •  (na behandeling €50,-)

Is een permanente eyeliner pijnlijk?

Dankzij de uiterst fijne naaldjes wordt deze behandeling als comfortabel verdragen.
Een sterk verdovende zalf zal gedurende 10 min op de behandelplaats aangebracht worden teneinde u van het nodige comfort te voorzien.

 • Eye-liner kan hoogstens wat irritant zijn.
Hoe verloopt het genezingsproces ?

Teneinde het pigmentatieproces wordt een zalf meegegeven die u gedurende 4 dagen 4 x per dag mag aanbrengen. Na 3 dagen zal er zich een vliesje of korstje vormen over de pigmentatie plaats (niet aftrekken deze zal vanzelf afvallen). Wanneer korstjes of vliesjes worden afgetrokken resulteert dit in pigment verlies.

 • Dag 1-5 eyeliner ziet er dik en donker uit.
 • Dag 5-10 de eyeliner kan mogelijk schilferen.
 • Dag 10-15 het kleur is nu een stuk zachter dan net na de behaneling.
 • Dag 35 tijd voor de touch-up !
Wat moet ik vermijden na de behandeling?
 • De eerste 72uur geen contact met water
 • Niet aan prutsen
 • Geen make-up aanbrengen
 • Niet sporten
 • 2 weken niet zonnen 
 • Niet aan de korstjes plukken
 • 1 week niet zwemmen of naar de sauna
Wat kan ik verwachten bij een SPMU behandeling ?

Alvorens de behandeling begint vraag ik om een toestemmingsformulier in te vullen dit wordt u via email doorgestuurd en dient u online in te vullen. Hiermee gaan we ook na of er geen contra-indicaties zijn.

De dag van de behandeling bespreken we al jouw wensen en verwachtingen. We gaan samen in overleg om zo de juiste kleur en vorm te bepalen, perfect passend bij uw gezicht en wensen. Voorafgaand het pigmenteren, tekenen we de wenkbrauwen of lippen eerst voor met potlood op het aangezicht. Op deze manier kunt u het eindresultaat in preview zien.

Indien gewenst kan u dan nog steeds de vorm aanpassen, pas als u 100 procent goed voelt bij de pre-draw gaan we van start met het pigmenteren.
het hele proces duurt ongeveer uur.

Na 6 weken vindt een bijwerking plaats. Bij de bijwerking kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Onze filosofie is dat we bij een eerste behandeling liever iets te licht, dun, en voorzichtig werken omdat dit makkelijk in de nabehandeling is bij te werken.
Zouden we in de eerste behandeling te donker, dik en grof werken, dan is een correctie altijd erg moeilijk. (deze bijwerking is noodzakelijk)

Wat is en permanente eyeliner?

Permanente eyeliner is een techniek die absoluut niet te te vergelijken is met de oude, veel te harde eyeliner tattoos die we allemaal wel kennen van vroeger. Het belangrijkste verschil heeft te maken met de diepte van het inbrengen van het pigment. Bij tatoeage wordt het pigment dieper dan 3 mm in de huid aangebracht.

Wat er voor zorgt dat dit een enorm pijnlijke werkwijze kan zijn, Bij permanente make-up daarentegen worden de pigmenten 1,5-2 mm in de lederhuid geplaatst. Dat is ook de reden dat PMU vervaagt en dus niet de kans krijgt om fel blauw of zelf groen te verkleuren na enkele jaren

Hoe lang duurt een een eyeliner procedure?

Wij voorzien standaard 1uur de tijd voor de volledige eyeliner procedure. dit hou in 10min voor verdoven, 20min consultatie en het voor tekenen van de eyeliner met potlood, 20min plaatsing van de eyeliner en tot slot 10min voor het bespreken van de na-zorg procedure.

Hoe lang blijft een semi permanente eyeliner mooi?

Over het algemeen kan een semi permanente eyeliner indien er GEEN 2 jaarlijkse bijwerking gebeurt tussen de 2 en 4 jaar meegaan, afhankelijk van factoren zoals huidtype, verzorging, blootstelling aan de zon en andere omgevingsfactoren. Laat jij je eyelner iedere 2 jaar een beetje opfrissen dan kan je eindeloos lang genieten van het resultaat.

Het is echter belangrijk op te merken dat de duurzaamheid van een semi permanente eyeliner verschilt van persoon tot persoon en dat sommige mensen mogelijk eerder een touch-up nodig hebben dan anderen.

Is er kans op complicaties of bijwerkingen bij het zetten van een semi permanente eyeliner?

Ja, er bestaat altijd een kans op complicaties of bijwerkingen bij het zetten van semi permanente eyeliners. Enkele mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: roodheid, zwelling, korstvorming, jeuk, en irritatie. Daarnaast kunnen er ook complicaties optreden zoals infecties. Het is belangrijk om een gecertificeerde en ervaren schoonheidsspecialist te kiezen die alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt en gebruik maakt van hoogwaardige en veilige materialen.

Kan ik als zwangere of borstvoeding gevende vrouw wel of niet semi permanente eyeliner laten zetten?

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor zwangere of borstvoeding gevende vrouwen om cosmetische procedures te ondergaan, zoals het zetten van eyeliners, tenzij dit door een arts is goedgekeurd. Dit komt doordat er momenteel niet genoeg onderzoek is gedaan naar de effecten van de gebruikte pigmenten en anesthetica op de foetus of baby. Het is daarom belangrijk om dit te bespreken met uw arts voordat u een dergelijke procedure ondergaat.

Het is ook raadzaam om alleen behandelingen te ondergaan bij een getrainde professional en om ervoor te zorgen dat de salon hygiënische en veiligheidsnormen naleeft.

Mag ik mijn contactlenzen dragen tijdens en/of na een permanente eyeliner behandeling?

tijdens de behandling is het sterk aan te raden om de lenzen uit te halen. N a de behandeling kan je zonder probleen je contactlenzen terug dragen.

Zal ik in staat zijn om mijn dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten?

Ja, na de behandeling kunnen de oogleden licht gezwollen zijn maar verder zal u hier geen last van hebben.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.