(Ombre) Powderbrows

Brow Enhancement – utra natuurlijke look

inhoud:We beginnen altijd met een intakegesprek als start van de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens schetsen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met een make-up potlood, zodat u alvast een voorproefje krijgt van het eindresultaat. Als u tevreden bent met de schets, gaan we verder met het aanbrengen van de haartechniek of een zacht poedereffect, wat resulteert in een ultranatuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van natuurlijke wenkbrauwen. Deze behandeling is perfect om lokaal volume toe te voegen, plekken of littekens te verbergen, of om uw wenkbrauwen subtiel te modelleren. Na de behandeling ontvangt u een nazorgpakket, inclusief alles wat u nodig heeft voor de juiste verzorging van uw wenkbrauwen gedurende de komende week, om zo het optimale resultaat te bereiken!

Duurtijd behandeling 45min •  ( na behandeling €50,- )

Powder Brows – natuurlijke look

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en het gekozen kleur mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de wenkbrauwen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente wenkbrauw mak-up. Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je brows de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 1u 15min •  ( na behandeling €50,- )

Ombre Powder Brows – make-up look

inhoud: We starten de behandeling altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Vervolgens tekenen we het uiteindelijke resultaat op uw gezicht met behulp van een make-up potlood. Op die manier kunt u al een preview zien van het eindresultaat en bent u er zeker van dat de vorm en het gekozen kleur mooi passen bij uw gezicht. Als u tevreden bent met de tekening, verdoven we de wenkbrauwen met een sterke zalf en gaan we verder met het aanbrengen van uw semi-permanente wenkbrauw mak-up. Na afloop van de behandeling krijg je een leuke nazorg kit mee naar huis met alles wat je nodig hebt om je brows de komende week goed te verzorgen voor een optimaal resultaat!

Duurtijd behandeling 1u 30min •  ( na behandeling €50,- )

Zijn powderbrows pijnlijk?

Dankzij de uiterst fijne naaldjes wordt deze behandeling als comfortabel verdragen.
Een sterk verdovende zalf zal gedurende 10 min op de behandelplaats aangebracht worden teneinde u van het nodige comfort te voorzien.

 • (Ombre) powderbrows voelt aan als epileren, kan hoogstens wat brandering voelen naar het einde van de behandeling toe.

 • Eye-liner kan hoogstens wat irritant zijn.

 • Lippigmentatie De behandeling is licht voelbaar, maar zeker te verdragen.
Hoe verloopt het genezingsproces ?

Teneinde het pigmentatieproces wordt een zalf meegegeven die u gedurende 4 dagen 4 x per dag mag aanbrengen. Na 3 dagen zal er zich een vliesje of korstje vormen over de pigmentatie plaats (niet aftrekken deze zal vanzelf afvallen). Wanneer korstjes of vliesjes worden afgetrokken resulteert dit in pigment verlies.

 • Dag 1-5 wenkbrauwen/lippen zien er dik en donker uit.
 • Dag 5-10 wenkbrauwen/lippen schilferen af en kunnen er ongelijk uit zien.
 • Dag 10-15 het kleur trekt zo goed als volledig weg
 • Dag 15-20 wenkbrauw/lip kleur komt beetje per beetje terug
 • Dag 35 tijd voor de touch-up !

Wat moet ik vermijden na de behandeling?
 • De eerste 72uur geen contact met water
 • Niet aan de wenkbrauwen/lippen komen
 • Geen make-up aanbrengen
 • Niet warm drinken (lippigmentatie)
 • Niet sporten
 • Geen zout en pikante voeding nuttigen (lippigmentatie)
 • 2 weken niet zonnen (nadien factor 50aanbrengen)
 • Niet aan de korstjes plukken
 • 1 week niet zwemmen of naar de sauna
Wat is het verschil tussen Ombre Powderbrows en Powderbrows?

De Ombre Powderbrows gaan van donker naar licht, de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw, ook bekom je met deze techniek een strak afgelijnd effect (make-up look).
Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd ZONDER strakke aflijning voor een ultra natuurlijke look! Met deze techniek van permanente make-up lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Wat kan ik verwachten bij een SPMU behandeling ?

Alvorens de behandeling begint vraag ik om een toestemmingsformulier in te vullen hiermee gaan we ook na of er geen contra-indicaties zijn, ook bespreken we al jouw wensen en verwachtingen.

We gaan samen in overleg om zo de juiste kleur en vorm te bepalen, perfect passend bij uw gezicht en wensen. Voorafgaand het pigmenteren, tekenen we de wenkbrauwen of lippen eerst voor met potlood op het aangezicht. Op deze manier kunt u het eindresultaat in preview zien.

Indien gewenst kan u dan nog steeds de vorm aanpassen.

Pas als u 100 procent goed voelt bij de pre-draw gaan we van start met het pigmenteren.
het hele proces duurt ongeveer uur.

Na 6 weken vindt een bijwerking plaats. Bij de bijwerking kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Onze filosofie is dat we bij een eerste behandeling liever iets te licht, dun, en voorzichtig werken omdat dit makkelijk in de nabehandeling is bij te werken.
Zouden we in de eerste behandeling te donker, dik en grof werken, dan is een correctie altijd erg moeilijk. (deze bijwerking is noodzakelijk)

 

Wat zijn powderbrows?

Powderbrows zijn een vorm van semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen. Het is een techniek waarbij pigment in de huid wordt aangebracht met behulp van kleine stipjes, waardoor er een zachte en natuurlijke poedereffect ontstaat dat lijkt op het effect van wenkbrauwpoeder. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die vollere wenkbrauwen willen, maar ook voor degenen die weinig tot geen wenkbrauw haargroei hebben. Het resultaat is vaak langdurig, maar kan na meerdere jaren vervagen en moet uiteindelijk worden bijgewerkt.

 
 
Wat is het verschil tussen powderbrows en microblading?
Powder brows en microblading zijn beide semi-permanente make-up technieken voor de wenkbrauwen, maar ze hebben verschillende technieken en resultaten. 
 
Microblading is een techniek waarbij fijne lijntjes met pigment in de huid worden getekend om de uitstraling van natuurlijke wenkbrauwhaartjes te creëren. Het resultaat is vaak een strakke, gedefinieerde wenkbrauw die er natuurlijk uitziet.
 
Powder brows daarentegen zijn een zachtere techniek waarbij kleine stipjes pigment in de huid worden geplaatst om een schaduweffect te creëren dat lijkt op poeder. Het resultaat is vaak een zachte, gepoederde wenkbrauw met een ombré-effect dat er natuurlijker uitziet dan microblading.
 
Overweeg bij het kiezen tussen deze technieken je persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling van je wenkbrauwen. Het is ook belangrijk om een getrainde professional te zoeken die ervaring heeft met de techniek van jouw keuze
Hoe lang gaan powderbrows mee?

Over het algemeen kunnen powderbrows indien er GEEN jaarlijkse bijwerking gebeurt tussen de 2 en 4 jaar meegaan, afhankelijk van factoren zoals huidtype, verzorging, blootstelling aan de zon en andere omgevingsfactoren. Laat jij je powderbrows ieder 1,5 jaar een beetje opfrissen dan kan je eindeloos lang genieten van het resultaat. Het is echter belangrijk op te merken dat de duurzaamheid van powderbrows verschilt van persoon tot persoon en dat sommige mensen mogelijk eerder een touch-up nodig hebben dan anderen.

Hoeveel sessies zijn er nodig om powderbrows te krijgen?

Over het algemeen zijn er twee sessies nodig om de gewenste resultaten te bereiken. De eerste sessie omvat de initiële toepassing van de poederwenkbrauwtechniek, terwijl de tweede sessie tot 6 weken later plaatsvindt om eventuele retoucheringen aan te brengen en eventuele onvolkomenheden bij te werken.

Wat zijn de voordelen van powderbrows ten opzichte van andere wenkbrauwtechnieken?
1. Langere houdbaarheid: Powder brows blijven over het algemeen langer mooi dan andere wenkbrauwtechnieken, zoals microblading.
 
2. Natuurlijker resultaat: Powder brows zien er over het algemeen natuurlijker uit dan andere wenkbrauwtechnieken. Dit komt doordat de techniek wordt gebruikt om schaduw aan te brengen op de wenkbrauwen in plaats van haarachtige lijnen te trekken.
 
3. Minder pijnlijk: In vergelijking met microblading en andere technieken waarbij de huid gepenetreerd wordt, is powder brows minder pijnlijk.
 
4. Geschikt voor verschillende huidtypen: Powder brows zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief vette en ouder wordende huid, terwijl bijvoorbeeld microblading minder geschikt is voor vette huidtypen. 
 
5. Geschikt voor verschillende wenkbrauwvormen: Powder brows kunnen worden aangepast aan de natuurlijke vorm van de wenkbrauw, terwijl microblading en andere technieken de vorm van de wenkbrauw meer bepalen en minder aanpassingsvermogen hebben. 
 
Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke persoon anders is en dat het resultaat van een wenkbrauwtechniek afhankelijk is van het individu en het werk van de technicus.
Kan ik mijn wenkbrauwen nog steeds verven als ik powderbrows heb?

ja! we raden aan om te wachten met kleuren tot 2 weken na de behandeling zodat de huid de tijd heeft om te genezen, naden kan je de wenkbrauwen gewoon kleuren.

Zijn powderbrows geschikt voor alle huidtypen?

Powderbrows zijn geschikt voor alle huidtypes

Mag ik make-up dragen over mijn powderbrows?

 Het is het beste om minstens 2 weken te wachten na het plaatsen van powderbrows voordat je make-up aanbrengt op je wenkbrauwen om ervoor te zorgen dat ze volledig genezen zijn. Als je toch make-up wilt dragen, breng het dan aan rondom je wenkbrauwen en vermijd het gebied van de powderbrows.

 
 
Kan ik mijn wenkbrauwvorm veranderen met powderbrows?
Ja, het is mogelijk om je wenkbrauwvorm te veranderen met powder brows. Deze techniek maakt gebruik van shading om de illusie van vollere wenkbrauwen te creëren en de vorm te definiëren. Het kan ook worden gebruikt om onregelmatigheden in de wenkbrauwen te corrigeren en de vorm te verbeteren.
Hoelang duurt de genezingstijd van mijn powderbrows?

De genezing van powder brows duurt doorgaans ongeveer 1 tot 4 weken. Tijdens de genezingsperiode kunnen de wenkbrauwen er donker en schilferig uitzien, maar dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is belangrijk om de wenkbrauwen tijdens de genezingsperiode niet nat te maken en ze niet te bloot te stellen aan direct zonlicht. 

Is er kans op complicaties of bijwerkingen bij het zetten van powderbrows?

Ja, er bestaat altijd een kans op complicaties of bijwerkingen bij het zetten van powderbrows. Enkele mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: roodheid, zwelling, korstvorming, jeuk, en irritatie. Daarnaast kunnen er ook complicaties optreden zoals infecties. Het is belangrijk om een gecertificeerde en ervaren schoonheidsspecialist te kiezen die alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt en gebruik maakt van hoogwaardige en veilige materialen.

Zijn powderbrows ook geschikt voor mannen?

Powderbrows zijn zeker geschikt voor mannen! De techniek kan worden toegepast op alle huidtypen en -tonen, en het resultaat is natuurlijk ogend en kan gemakkelijk worden aangepast aan de individuele behoeften en stijlvoorkeuren van de man. Het belangrijkste is om een ervaren en getrainde technicus te vinden die bekend is met het werken met mannelijke klanten en die in staat is om de juiste vorm en kleur te kiezen om de algehele uitstraling te verbeteren zonder te overheersen.

Kan ik als zwangere of borstvoeding gevende vrouw wel of niet powderbrows laten zetten?

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor zwangere of borstvoeding gevende vrouwen om cosmetische procedures te ondergaan, zoals het zetten van powderbrows, tenzij dit door een arts is goedgekeurd. Dit komt doordat er momenteel niet genoeg onderzoek is gedaan naar de effecten van de gebruikte pigmenten en anesthetica op de foetus of baby. Het is daarom belangrijk om dit te bespreken met uw arts voordat u een dergelijke procedure ondergaat. Het is ook raadzaam om alleen behandelingen te ondergaan bij een getrainde professional en om ervoor te zorgen dat de salon hygiënische en veiligheidsnormen naleeft.

 
Zijn powderbrows geschikt voor blonde en/of roodharige types?

Ja, poederwenkbrauwen zijn geschikt voor alle haarkleuren, inclusief blond en roodharig haar. De techniek kan worden aangepast aan de natuurlijke kleur van het haar en de huidskleur van de persoon, waardoor het er natuurlijk uitziet. Het resultaat is een zachte, poederachtige finish, waardoor de wenkbrauwen er voller en meer gedefinieerd uitzien.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.