Medische peel acne/pigmentatie

Medische peeling acne/pigmentatie

Een vlekkeloze teint met onze betoverende medische peeling. Stap binnen in een wereld van huidverzorgingsexpertise en laat je betoveren door onze exclusieve behandelingen die acne en pigmentatieproblemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Laat acne geen spelbreker zijn voor jouw zelfvertrouwen. Met onze magische medische peeling, speciaal ontworpen om onzuiverheden te bestrijden, onthul je een helderdere en frissere huid. Droom van een leven zonder acne-uitbarstingen terwijl wij je huid in topconditie brengen.

Ontdek de magie van een egale teint en vaarwel tegen pigmentatieproblemen. Laat onze medische peeling de boventoon voeren en zie hoe jouw huid helderder, jonger en stralender wordt. Bewonder de betoverende veranderingen terwijl de vlekken vervagen en jouw huid de aandacht trekt.

En daar houdt het niet op! Als je last hebt van acne littekens of andere huidonregelmatigheden, staat onze experte klaar om te toveren. Met onze medische peeling worden littekens vervaagd en de huidtextuur verbeterd. Laat je huid een verhaal vertellen van vernieuwing en verjonging.Wacht niet langer! Ontdek de betoverende transformatie die jouw huid verdient. 

Medische peeling acne/pigmentatie

Duurtijd behandeling 45min

Is medische peeling geschikt voor alle huidtypes?

Een medische peeling kan over het algemeen veilig worden toegepast op verschillende huidtypes. Onze ervaren professionals zullen jouw huidtype beoordelen en de juiste peelingformule selecteren die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Doet medische peeling pijn?

Medische peeling kan een licht prikkelend of tintelend gevoel veroorzaken, maar de meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens de procedure.

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

De resultaten van medische peeling zijn meestal langdurig, maar regelmatige onderhoudsbehandelingen elke 1,5 jaar kunnen helpen om de resultaten te behouden en de huid in topconditie te houden.

Zijn medische peelings veilig?

Ja, medische peelings worden uitgevoerd door onze ervaren professional en zijn veilig wanneer ze op de juiste manier worden toegepast. We gebruiken geavanceerde peelingformules en zorgen voor een zorgvuldige behandeling.

Wat is de na zorg bij een medische peel?

De nazorg na een medische peeling is van groot belang om ervoor te zorgen dat uw huid goed herstelt en om de beste resultaten te bereiken. Hier zijn enkele belangrijke nazorginstructies die u kunt volgen na een medische peeling:

 1. Vermijd Blootstelling aan de Zon: Uw huid kan gevoeliger zijn voor de zon na een peeling. Het is belangrijk om directe blootstelling aan de zon te vermijden en een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF te dragen om uw huid te beschermen.

 2. Vermijd Zelfbruiners: Gebruik geen zelfbruinende producten op uw huid gedurende enkele dagen tot weken na de peeling, afhankelijk van de aanbevelingen van uw arts.

 3. Hydratatie: Houd uw huid goed gehydrateerd door een milde, hypoallergene moisturizer te gebruiken. Dit helpt bij het herstelproces en houdt uw huid gezond.

 4. Niet Aanraken of Pulken: Het is cruciaal om uw huid niet aan te raken of te pulken na een peeling, omdat dit de huid kan beschadigen en het risico op infectie kan vergroten.

 5. Vermijd Sterke Reinigingsmiddelen: Gebruik milde en zachte reinigingsmiddelen om uw huid te reinigen. Vermijd agressieve scrubs en reinigingsmiddelen met hoge concentraties actieve ingrediënten.

 6. Gebruik Goede Zonbescherming: Als u naar buiten gaat, zelfs op bewolkte dagen, draag dan een hoed en zonnebrandcrème. Dit helpt om de gevoelige huid te beschermen.

 7. Gebruik Voorgeschreven Producten: Als uw arts of huidtherapeut specifieke huidverzorgingsproducten heeft aanbevolen of voorgeschreven voor uw nazorg, volg dan hun aanwijzingen nauwkeurig op.

 8. Vermijd Warme Douches: Gedurende de eerste dagen na de peeling kunt u warme douches en hete baden beter vermijden, omdat dit de huid kan irriteren.

 9. Herstelperiode: Houd er rekening mee dat de hersteltijd kan variëren, afhankelijk van het type peeling dat u heeft ondergaan. Uw arts of huidtherapeut zal u informeren over de verwachte herstelperiode.

De exacte nazorginstructies kunnen variëren afhankelijk van het type peeling dat u heeft ondergaan, dus zorg ervoor dat u de specifieke aanbevelingen van Nimi opvolgt. Het naleven van de nazorginstructies is cruciaal om uw huid te beschermen, bijwerkingen te minimaliseren en de gewenste resultaten te bereiken.

Wat kan ik verwachten na een medische peel?

Na een medische peelingprocedure kunt u verschillende effecten en bijwerkingen verwachten, afhankelijk van het type peeling dat u heeft ondergaan. Hier zijn enkele veelvoorkomende dingen die u kunt verwachten na een medische peeling:

Directe Effecten:

 1. Roodheid: Onmiddellijk na de peeling kan uw huid rood zijn. Dit is meestal van voorbijgaande aard en kan enkele dagen aanhouden, afhankelijk van de diepte van de peeling.

 2. Schilfering en Schilfers: Binnen een paar dagen na de peeling kunt u schilfering en schilfers opmerken, vooral als het een diepere peeling betreft. Dit is een natuurlijke reactie van de huid en duidt op het afschilferen van beschadigde huidcellen.

 3. Trekkerigheid: U kunt een gevoel van trekkerigheid ervaren in uw huid na de peeling, wat normaal is en meestal binnen enkele dagen verdwijnt.

 4. Lichte Zwelling: Sommige mensen ervaren lichte zwelling, vooral bij diepere peelings. Dit zou moeten verminderen in de dagen na de behandeling.

Bijwerkingen:

 1. Bruine Vlekken en Verkleuring: Tijdelijke bruine vlekken of verkleuring kunnen optreden, vooral bij diepere peelings. Dit zou in de loop van de tijd moeten vervagen.

 2. Gevoeligheid voor de Zon: Na de peeling kan uw huid gevoeliger zijn voor de zon. Het is absoluut noodzakelijk om zonnebrandcrème met een hoge SPF te dragen en directe blootstelling aan de zon te vermijden om hyperpigmentatie te voorkomen.

Langere Termijn Resultaten:

De exacte resultaten variëren afhankelijk van het type peeling en uw specifieke huidproblemen. Over het algemeen kunt u na enkele weken tot maanden de volgende langetermijnresultaten verwachten:

 1. Verbeterde Huidtextuur: De peeling zal helpen bij het verwijderen van beschadigde huidcellen, waardoor uw huid er gladder en zachter uitziet.

 2. Verheldering van de Huid: Peelings kunnen helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, sproeten en zonneschade, waardoor uw teint gelijkmatiger wordt.

 3. Minder Fijne Lijntjes en Rimpels: Sommige peelings kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor uw huid er jeugdiger uitziet.

 4. Verminderde Acne en Acnelittekens: Voor mensen met acne kunnen peelings helpen bij het verminderen van acne-uitbraken en littekens.

Het is belangrijk om de nazorginstructies van uw arts of huidtherapeut nauwgezet te volgen om de beste resultaten te bereiken en eventuele bijwerkingen te minimaliseren. Tijdens de herstelperiode is het cruciaal om uw huid te beschermen tegen de zon en agressieve huidverzorgingsproducten te vermijden. Neem contact op met uw arts als u zich zorgen maakt over eventuele bijwerkingen of als u vragen heeft over uw herstelproces.

Wat is een medische peel en hoe werkt het?

Een medische peeling, ook wel een chemische peeling genoemd, is een cosmetische procedure waarbij een speciale oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste lagen van de huid te exfoliëren (af te schilferen) en te vernieuwen. Deze behandeling wordt vaak gebruikt om verschillende huidproblemen te verbeteren, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne, acne littekens, pigmentvlekken, zonneschade en ongelijke huidtextuur.

Hoe een medische peeling werkt:

 1. Voorbereiding: Voordat de peeling wordt uitgevoerd, zal uw arts uw huid grondig reinigen en mogelijk een voorbereidende behandeling aanbevelen, zoals het gebruik van huidverzorgingsproducten om uw huid voor te bereiden op de peeling.

 2. Toepassing van de Peeling: De peelingoplossing wordt zorgvuldig en gelijkmatig op de huid aangebracht. De samenstelling van de peelingoplossing kan variëren, afhankelijk van het type peeling dat wordt uitgevoerd. Er zijn drie hoofdtypen medische peelings:

  • Oppervlakkige peeling: Deze peeling behandelt de bovenste laag van de opperhuid en maakt gebruik van mildere zuren zoals glycolzuur of salicylzuur.

  • Middeldiepe peeling: Deze peeling gaat dieper in de huid en maakt gebruik van sterkere zuren zoals trichloorazijnzuur (TCA).

  • Diepe peeling: Deze peeling dringt diep door in de huidlagen en maakt gebruik van sterke zuren zoals fenol. Het vereist meestal een langere herstelperiode en wordt minder vaak toegepast vanwege het risico op bijwerkingen.

 3. Reactie van de Huid: Nadat de peelingoplossing is aangebracht, zal uw huid reageren door te exfoliëren en de bovenste huidlagen af te stoten. Dit proces helpt bij het verwijderen van beschadigde huidcellen en stimuleert de groei van nieuwe, gezonde huidcellen.

 4. Herstel: Na de peeling kunnen er enkele dagen tot weken van herstel nodig zijn, afhankelijk van de diepte van de peeling. Tijdens deze periode kan uw huid rood, geïrriteerd en gevoelig zijn, en kan er schilfering optreden terwijl nieuwe huid tevoorschijn komt.

 5. Resultaten: Na het herstelproces zult u merken dat uw huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet. De exacte resultaten variëren afhankelijk van uw huidtype, het type peeling en het aantal uitgevoerde behandelingen.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.