PRP (Platelet-Rich Plasma)

Platelet-Rich Plasma (PRP)

Ontdek de magie van Platelet-Rich Plasma (PRP) - jouw ultieme geheim voor een betoverende transformatie! 

Droom je van een jeugdige en stralende huid? PRP biedt verjonging op zijn best! Met de stimulatie van collageen en celregeneratie, vervagen fijne lijntjes en rimpels als nooit tevoren. Stralend, glad en jeugdig - de huid van je dromen ligt binnen handbereik.

Zeg vaarwel tegen haarverlies en hallo tegen weelderige lokken! PRP is jouw geheim wapen tegen dunner wordend haar. Laat je haarzakjes versterken en geniet van een weelderige haardos vol zelfvertrouwen.

Ben je klaar om littekens en wonden te overwinnen? PRP versnelt het genezingsproces en vervaagt littekens als kunstwerk. Bereik een sneller en mooier herstel, zodat je je weer kunt richten op het beste dat het leven te bieden heeft.

Laat je betoveren door een huidtextuur als nooit tevoren! PRP's exfoliërende effect zorgt voor een zijdezachte en egale huid. Ontdek het geheim van verfijnde poriën en een stralende teint die indruk maakt.

Neem vandaag nog contact op voor een consult en laat onze ervaren professionals jouw schoonheidsdromen waarmaken. 

Platelet-Rich Plasma (PRP

Duurtijd behandeling 60min

Wat is PRP en hoe werkt het?
 • PRP staat voor Platelet-Rich Plasma, een geavanceerde behandeling waarbij bloed wordt afgenomen en het plasma met een hoge concentratie bloedplaatjes wordt geïsoleerd. Dit plasma bevat groeifactoren die het natuurlijke genezingsproces en de collageenproductie in de huid stimuleren.
Is PRP veilig?

Ja, PRP is veilig omdat het afkomstig is van jouw eigen bloed, waardoor er geen risico op allergische reacties of afstoting is. Bij [Klinieknaam] werken we met ervaren professionals om de behandeling veilig en effectief uit te voeren.

Doet een PRP behandeling pijn?

PRP-behandelingen zijn meestal goed verdraagbaar, maar je kunt enig ongemak ervaren tijdens de injecties. We kunnen indien gewenst verdovende crèmes gebruiken om het ongemak te minimaliseren.

Wat kan ik verwachten na een PRP behandeling?

Na een PRP (Platelet-Rich Plasma) behandeling kunt u verschillende effecten en bijwerkingen verwachten. PRP is een procedure waarbij bloed wordt afgenomen, verwerkt om het rijke plasma te isoleren en vervolgens in de huid wordt geïnjecteerd om de natuurlijke regeneratie en huidverjonging te bevorderen. Hier zijn enkele veelvoorkomende zaken die u kunt verwachten na een PRP-behandeling:

Directe Effecten en Kortetermijnreacties:

 1. Roodheid en Zwelling: Onmiddellijk na de behandeling kunt u milde roodheid en zwelling op de behandelde gebieden ervaren. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot enkele dagen.

 2. Prikkeling of Jeuk: Sommige mensen ervaren prikkeling of jeuk op de behandelde huid, maar dit zou snel moeten verdwijnen.

 3. Milde Blauwe Plekken: Af en toe kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan op de injectieplaatsen, hoewel dit niet bij iedereen voorkomt. Deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Langere Termijn Resultaten en Herstel:

 1. Huidverbetering: De resultaten van een PRP-behandeling worden geleidelijk zichtbaar naarmate de huid regenereert. U kunt een verbeterde huidtextuur, verminderde fijne lijntjes en rimpels, en een jeugdiger ogende huid verwachten, vermindering van pigment vlekken en littekens.

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert, maar over het algemeen houden de effecten van PRP-behandelingen enkele maanden tot een jaar aan. Onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de resultaten te behouden.

Wat is prp en hoe werkt het?

PRP staat voor “Platelet-Rich Plasma,” wat in het Nederlands “plaatjesrijk plasma” betekent. Het is een medische procedure waarbij het eigen bloed van een persoon wordt afgenomen, verwerkt en vervolgens opnieuw in het lichaam wordt ingebracht, meestal in de huid, om het natuurlijke genezingsproces en de regeneratie te bevorderen. PRP-behandelingen worden vaak gebruikt in de esthetische geneeskunde en dermatologie, evenals in andere medische toepassingen, zoals orthopedie en tandheelkunde.

Hier is hoe PRP werkt in de context van huidverzorging en esthetische behandelingen:

 1. Bloedafname: De procedure begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt, meestal uit de arm.

 2. Centrifugeren: Het afgenomen bloed wordt vervolgens in een speciale centrifuge geplaatst. Deze centrifuge draait op hoge snelheid om het bloed te scheiden in verschillende componenten: rode bloedcellen, witte bloedcellen, bloedplaatjes en plasma.

 3. Isoleren van PRP: Het plaatjesrijke plasma (PRP) wordt zorgvuldig gescheiden van de andere bloedcomponenten en verzameld in een injectiespuit. Het PRP bevat een geconcentreerde hoeveelheid bloedplaatjes en groeifactoren.

 4. Injectie in de Huid: Het geïsoleerde PRP wordt vervolgens geïnjecteerd in de huid op specifieke behandelingsgebieden. Dit kan worden gedaan met behulp van dunne naalden of microneedling-apparaten.

 5. Regeneratie en Huidverbetering: De geconcentreerde groeifactoren en andere actieve stoffen in het PRP stimuleren de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid. Ze bevorderen de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Bovendien kan PRP helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne-littekens en het verbeteren van de algehele huidtextuur en teint.

PRP-behandelingen worden vaak gebruikt voor huidverjonging en om verschillende huidproblemen aan te pakken. Omdat PRP wordt afgeleid van het eigen bloed van de patiënt, wordt het doorgaans goed verdragen en heeft het een lager risico op allergische reacties of bijwerkingen.

Wat is de na zorg na een prp behandeling?

De nazorg na een PRP (Platelet-Rich Plasma) behandeling is essentieel om de beste resultaten te bereiken en eventuele bijwerkingen te minimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke nazorginstructies die u kunt volgen na een PRP-behandeling:

 1. Vermijd Zonblootstelling: Direct na de behandeling is uw huid gevoeliger voor de zon. Vermijd gedurende enkele dagen tot weken directe blootstelling aan de zon. Als u naar buiten moet, draag dan beschermende kleding en gebruik een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF op de behandelde gebieden.

 2. Minimaliseer Make-up: Probeer gedurende de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling geen make-up te dragen op de behandelde huid om infectie te voorkomen.

 3. Vermijd Overmatig Wassen: Vermijd overmatig wassen van de behandelde gebieden, en gebruik milde en hypoallergene reinigingsmiddelen om uw huid te reinigen.

 4. Hydrateer de Huid: Gebruik een milde, hypoallergene moisturizer om uw huid te hydrateren. Dit kan helpen om eventuele droogheid of schilfering te verminderen.

 5. Vermijd Zweten: Beperk intense lichamelijke activiteit en vermijd hete baden, sauna’s of stoomkamers gedurende minstens 24 tot 48 uur na de behandeling, omdat zweten de behandelde gebieden kan irriteren.

 6. Niet Aanraken of Wrijven: Probeer de behandelde gebieden niet aan te raken of te wrijven, omdat dit het risico op infectie vergroot.

 7. Vermijd Zelfbruinende Producten: Gebruik geen zelfbruinende producten op de behandelde huid gedurende enkele dagen tot weken na de behandeling, afhankelijk van de aanbevelingen van uw arts.

 8. Volg Medische Adviezen: Het is belangrijk om eventuele specifieke nazorginstructies nauwgezet op te volgen.

 9. Vermijd Sterke Huidverzorgingsproducten: Vermijd agressieve huidverzorgingsproducten, zoals producten met retinoïden of zuren, gedurende enkele dagen tot weken na de behandeling, tenzij uw arts anders adviseert.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.