Skin booser

Skin Boosters

Ontdek de verjongende kracht van collageeninjecties! Met deze behandeling kunt u verwachten dat uw huid er stralender, gladder en jeugdiger uitziet. Collageeninjecties verminderen rimpels en fijne lijntjes, hydrateren de huid diep, verbeteren de textuur, vullen volumeverlies aan en zorgen voor een natuurlijke verstrakking van de huid. Onze ervaren professionals staan klaar om uw schoonheidsdoelen te realiseren. Waarom wachten? Gun uzelf een frissere en stralendere uitstraling met collageeninjecties. U zult versteld staan van de resultaten!

Skin boosters

Duurtijd behandeling 30min

Wat kan ik verwachten na een skin booster behandeling ?

Na een Skin Booster behandeling kunt u enkele directe effecten en tijdelijke bijwerkingen verwachten. Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten:

Directe Effecten:

 1. Directe Hydratatie: Direct na de behandeling kunt u een directe hydratatie en opfrissing van de huid opmerken. Uw huid kan er voller en stralender uitzien.

 2. Glanzende Huid: Veel mensen merken op dat hun huid een gezonde glans heeft na een Skin Booster behandeling.

Tijdelijke Bijwerkingen:

 1. Roodheid: Direct na de behandeling kan er wat milde roodheid optreden op de injectieplaatsen. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot een dag.

 2. Zwelling: Sommige mensen ervaren lichte zwelling op de behandelde gebieden, maar dit is meestal mild en verdwijnt snel.

 3. Blauwe Plekken: In sommige gevallen kunnen er blauwe plekken ontstaan op de injectieplaatsen, maar deze zijn meestal minimaal en verdwijnen binnen enkele dagen.

 4. Kleine Bultjes: U kunt kleine bultjes voelen op de injectieplaatsen, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de behandeling.

Langer Termijn Resultaten:

De langere termijn resultaten van een Skin Booster behandeling worden geleidelijk zichtbaar naarmate de hyaluronzuur in de huid zijn werk doet. Na verloop van tijd kunt u een verbetering van de huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, strakkere huid en een algemeen gehydrateerde huid verwachten.

Geschikt voor iedereen die de eerste tekenen van huidveroudering wil verbeteren, preventief aan anti-aging wil werken of droge huid wil verbeteren.

.

Doet een skin booster behandeling pijn?

Over het algemeen wordt een Skin Booster behandeling als relatief comfortabel ervaren, maar dit kan variëren van persoon tot persoon. 

Wat zijn skin boosters en hoe werkt het?
 • Skin Boosters zijn een geavanceerde vorm van huidbehandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huidtextuur, hydratatie en algehele huidkwaliteit. Ze maken gebruik van injecties met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in onze huid voorkomt en bekend staat om zijn vermogen om vocht vast te houden. Skin Boosters worden strategisch in de huid geïnjecteerd om de huid te hydrateren en te verjongen.a bevat groeifactoren die het natuurlijke genezingsproces en de collageenproductie in de huid stimuleren.
Zijn skin boosters veilig?

Bij het overwegen van Skin Boosters begrijpen we dat uw huid en uw welzijn onze hoogste prioriteit zijn. We willen graag benadrukken dat Skin Boosters een veilige en effectieve manier zijn om uw huid te verbeteren en te verjongen, wanneer ze worden uitgevoerd door ervaren professional.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde Skin Booster behandelingen kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van uw individuele huidconditie, doelen. 

Startbehandelingen: Voor het beste resultaat worden vaak tot 2 initiële behandelingen met tussenpozen van ongeveer 2 tot 4 weken aanbevolen. Deze startbehandelingen zijn ontworpen om de huid grondig te hydrateren en de basis te leggen voor langdurige resultaten. Toch behaal je na 1 behandeling ook al mooie resutaten.

Onderhoudsbehandelingen: Na de startbehandelingen kunnen onderhoudsbehandelingen nodig zijn om de resultaten te behouden. Dit kan variëren, maar het is gebruikelijk om elke 12 tot 16 maanden een onderhoudsbehandeling te overwegen.

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert, maar over het algemeen houden de effecten van PRP-behandelingen enkele maanden tot een jaar aan. Onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de resultaten te behouden.

Wat is de na zorg bij skin boosters?

De nazorg bij Skin Boosters is essentieel om mogelijke bijwerkingen te minimaliseren en de beste resultaten te bereiken en te behouden. Hier zijn enkele belangrijke nazorginstructies die u kunt volgen na een Skin Booster behandeling:

 1. Vermijd Wrijven en Aanraken: Probeer de behandelde gebieden minstens 6 uur na de behandeling niet aan te raken of te wrijven. Dit kan het risico op infectie verminderen.

 2. Vermijd Hitte: Vermijd gedurende de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling intense hitte, zoals sauna’s, hete baden, zonnebanken en intense lichamelijke activiteit. Hitte kan leiden tot zwelling en ongemak.

 3. Vermijd Make-up: Vermijd het aanbrengen van make-up op de behandelde gebieden gedurende minstens 12 uur na de behandeling om het risico op infectie te minimaliseren.

 4. Blijf Hydrateren: Blijf uw huid goed hydrateren met een milde, hypoallergene moisturizer na de behandeling. Dit helpt om de huid te kalmeren en te hydrateren.

 5. Zonbescherming: Bescherm uw huid tegen de zon door het gebruik van een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Dit is belangrijk om hyperpigmentatie en schade aan de behandelde huid te voorkomen.

 6. Minimaliseer Alcoholgebruik: Het is het beste om alcoholconsumptie te beperken gedurende minstens 24 uur na de behandeling, aangezien alcohol zwelling kan verergeren.

 7. Vermijd Bloedverdunners: Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, kan uw arts u adviseren om ze enkele dagen voor en na de behandeling te verminderen of te vermijden om blauwe plekken te minimaliseren. Raadpleeg uw arts voordat u stopt met medicatie.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.